PREKLINJE: Vrati mi se, nisam spavao sa njom! (VIDEO)

Autor:

Reper moli na društvenim mrežama da mu se žena vrati.

PREKLINJE: Vrati mi se, nisam spavao sa njom! (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Cardi B

Reper Offset je gadno "zeznuo" kada je u pitanju njegova, uskoro bivša, žena i reperka Cardi B. Samo nekoliko meseci nakon što su postali roditelji, Cardi se oglasila na društvenim mrežama da najavi razvod i navela da "niko nije kriv", kao i da će ostati prijatelji zbog toga što je on ipak otac njene ćerke.

Međutim, u međuvremenu se saznala da neko ipak jeste bio kriv i to baš reper, koji je ugovarao "trojku" sa dve devojke i verovatno i prevario poznatu reperku.

Dok ona i dalje ćuti o tom delu raskida, Offset na sve načine pokušava da mu se ona vrati, pa je dok je proslavljao 27. rođendan u petak, objavio i video na svom Instagram nalogu gde joj se javno izvinjava i moli je da mu oprosti.

"Imam samo jednu rođendansku želju, a to je da mi se moja žena vrati. Cardi, znaš o čemu pričam. Prolazimo kroz mnogo stvari trenutno u medijima. Želim da ti se izvinim. Osramotio sam te i učinio da ispadneš luda. Učestvovao sam u aktivnostima u kojima nije trebalo. Izvinjavam se što sam ti slomio srce, što sam slomio naše obećanje, obećanje Bogu i što sam bio sebičan i užasan muž. Trudim se da budem bolja osoba", istakao je reper.

Potom joj je izjavio ljubav i izrazio svoju nadu da provede Božić sa njom i ćerkicom. Offset je dodao da bi želeo da provede život sa njom i negirao da ju je "do kraja" prevario.

"Nisam je*** tu devojku, samo sam razmišljao o tome. Izvinjavam se i volim te. Nadam se da možeš da mi oprostiš. Moja rođendanska želja je samo to da želim da mi se vratiš", zaključio je on.

Razvod!

Reper Offset i Cardi B su se venčali na privatnoj ceremoniji u Atlanti 2017. godine. Postali su roditelji kćerkice koju su nazvali Kultura Kijari Sefus u julu.

Povezano

Sve vesti