MONDO/Tanjug

Zvezda podržala Partizan: I Terzić za ponavljanje meča

Autor:

Crveno-beli stali uz zahtev "večitog rivala" da opet bude odigrana utakmica Partizan - Mačva.

Zvezda podržala Partizan: I Terzić za ponavljanje meča Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Dan posle snežnog remija bez golova u Humskoj, u utakmici odigranoj u nefudbalskim uslovima, po vejavici i preteškom terenu, Partizan je izašao u javnost sa oštrim saopštenjem.

Crno-beli su ukazali na to da su ogorčeni na direktora Superlige i glavnog sudiju utakmice, objasnivši da su bili primorani da završe meč odlukom arbitra. Zbog svega toga uložili su zvaničnu žalbu i tražili da taj meč bude opet odigran.

Ako se to ne dogodi i ako ne bude vanredne sednice Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije, Partizan će razmatrati istupanje iz lige.

Nekoliko sati posle te poruke iz Humske, podrška crno-belima stigla je iz komšiluka. Iz Ljutice Bogdana.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da razume zahtev Partizana za ponovno odigravanje meča protiv Mačve i da se nada da će Fudbalski savez Srbije (FSS) da ga uvaži.

"FK Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi jucerašnju utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara", rekao je Terzić.

On je dodao da se nada će takva odluka doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu.

"Nadam se i da će podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi", zaključio je Terzić.

Ovako je u petak izgledao teren u Humskoj.

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti