STAN na poklon! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Estradni par iznenadio ćerku nakon udaje

STAN na poklon! (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Zlata Brunclik

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš poklonili su ćerki Zlati Aranđelović (28) i zvezdi "Granda" Milošu Vujanoviću (26) stan.

Zlata i Miloš su se nedavno venčali, početkom sledeće godine postaće i roditelji, a Zorica i Kemiš su se potrudili da "pomognu mladencima".

Oni su odrešili kesu za svadbeni poklon ćerki i zetu poklonili stan u Krnjači.

"Zlata i Miloš dobili su ponudu od njenih roditelja da žive u njihovom domu jer je prostran i ima mesta za sve, ali oni nisu pristali na to jer žele svoje ljubavno gnezdo. Razmišljali su o tome da kupe stan, ali Zorica je bila upućena u njihove planove i pretekla ih. Kad im je saopštila šta je smislila, blogerka i zvezda „Granda“ ostali su bez reči. U dogovoru su odlučili da nekoliko meseci provedu kod njih kako bi folk zvezda pomogla ćerki oko trudnoće zato što Miloš mnogo radi i često je odsutan od kuće. Za to vreme srediće se enterijer kako bi se na gotovo uselili u stan", rekao je neimenovani izvor "Kuriru".

Zlata će se poroditi u aprilu, a navodno je u pitanju devojčica. Ovo će biti peto unuče Zorice i Kemiša, ali prvo koje im je zajedničko.

Podsetite se MONDO priloga s darežljivom taštom!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti