Zagreb OBOŽAVA srpski folk, evo dokaza! (VIDEO)

Autor:

Srpski pevač Saša Matić održao prvi od dva koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni. Umesto Severine, pevali Edita Aradinović. Bili i Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Željko Samardžić... Pevao i pesme Olivera Dragojevića. Pogledajte!

Zagreb OBOŽAVA srpski folk, evo dokaza! (VIDEO) Foto: MONDO/Stefan Stojanović

"Okupacija" Arene Zagreb iz Srbije!

Iako se u hrvatskoj mejnstrim javnosti, negira ljubav prema folk pesmama iz Srbije, pa i drugih žanrova, realnost je drugačija. Ne samo da ljudi to slušaju, nego rado dolaze na koncerte i pune dvorane.

Saša Matić, jedan od najboljih i najpopularnijih pevača iz Srbije, bio je veliki magnet za publiku u Hrvatskoj, pa je zagrebačka Arena u subotu bila dupke puna, a biće i večeras na "reprizi" (kao gost najavljen je Aca Lukas).

Evo jednog komentara sa zvaničnog Instagram profila Saše Matića: "Pjevač koji će kod nas uvijek napunit arenu, kralju".

POGLEDAJTE KAKVA JE ATMOSFERA BILA ZA DUET SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ


HORSKO PEVANJE UZ "NAĐI NOVU LJUBAV"


Severina, koja sa Matićem ima uspešan duet "More tuge", nije bila gošća koncerta, a umesto nje ovu pesmu otpevala je Edita Aradinović (nekadašnja članica grupe Ministarke). Gosti na Matićevom koncertu bili su i Jelena Karleuša i Željko Samardžić.

Inače, Matić je u čast preminulog Olivera Dragojevića otpevao i nekoliko njegovih pesama.


"Ovaj koncert ću dugo pamtiti. Hvala divnoj publici. Ovo je moj poklon za njihovu vernost svih ovih godina", izjavio je Saša Matić poosle koncerta.

Karte za koncerte Saše Matića koštale su: 100 kuna (1.600 dinara) - parter, 120 kuna (1.900 dinara) - fan pit, 140 kuna - donja tribina (oko 2.200 dinara), 200 kuna (3.200 dinara) - VIP loža (sa posebnim visokim stolom, poseban šank...), 800 kuna (12.800 dinara) - VIP loža.

S obzirom na to da zagrebačka Arena prima oko 22.000 ljudi, a prema ovim snimcima bilo je dupke puno, možete sami da izračunate koliko su prihodovali i organizator i pevač sa svojim bendom.

BONUS VIDEO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti