"Kosovo - država džihadista, Bolton na strani Srbije"

Autor:

Kosovo je "država džihadista u srcu Evrope" i moj savet američkoj administraciji povodom kosovskog čvora je da obavezno podrži Srbiju, kaže politička analitičarka iz SAD Pamela Geler.

"Kosovo - država džihadista, Bolton na strani Srbije" Foto: FOTO TANJUG / FILIP KRAINCANIC / bb Južna Kosovska Mitrovica

"To je stav koji imam godinama, od vremena kada je predsednik Bil Klinton napravilo jednu od mnogih katastrofalnih grešaka podržavajući muslimansku stranu tokom građanskog rata u Bosni",navodi Geler za "Novosti".

Na pitanje kako vidi neuspeh samoproglašene države Kosovo u Interpolu, ona ističe da se u organizacijama kao što je Interpol realna situacija stavlja ispred političke korektnosti.

"Članice interpola su priznale čak, iako je to prećutno, da je Kosovo puno džihadista i islamskih terorista koji se mogu infiltrirati u prištinske institucije. To nije nužno za promenu u stavu međunarodne zajednice. Još ne postoji opšte priznanje na nivou EU i UN o tome šta je Kosovo i zašto je ono značajno za Evropu. Meni je jasno da je Kosovo džihadistička država u srcu Evrope", kaže Geler.

pamela geler Foto: Youtube/screenshot/CNN

Priština traži ratnu odštetu od Srbije!


Uptana da li bi administracija Trampa podržala nacionalne interese Srbije u BIH i na Kosovu ona kaže:

"Da, imate prijatelje u američkoj administraciji. Svakako savetnik predsednika Džon Bolton ima objektivniji stav i ima više razumevanja za situaciju na Balkanu nego mnogi drugi spoljnopolitčki stručnjaci za vaš region".

"Priština ima tri uslova!"

Ona navodi da se Bolton godinama suprotstavljao stvaranju nezavisnog Kosova, a smatra da "i Bolton i Tramp imaju zasluge za promenu spoljne politike prema Kosovu".

Povodom presuda Haškog tribunala koji je osudio na desetine Srba, a veoma mali broj Bošnjaka i Hrvata za ratne zločine ocenjuje da je "tzv. međunarodna zajednica za ljudska prava duboko korumpirana i pristrasna kada su u pitanju nemuslimani".

List piše da je Geler američki aktivista, novinar i politčki komentator, a u javnosti poznata i po snažnim vezama sa najvišim funkcionerima Trampove administracije uključujući i savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona, kao i da je trenutno predsednica nevladine organizacije "Zaustavimo islamizaciju Amerike".

Povezano

Sve vesti