MONDO/Tanjug

Mitroviću i Milojeviću uručene "Zlatne lopte" (VIDEO)

Autor:

U hotelu "Kraun Plaza održana je svečanost u organizaciji FSS, na kojoj su najboljem igraču i treneru uručene "Zlatne lopte", kao najboljima u 2018.

Mitroviću i Milojeviću uručene "Zlatne lopte" (VIDEO) Foto: MN Press

Golgeteru Fulama Aleksandaru Mitroviću i treneru Crvene zvezde Vladanu Milojevićuuručene su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za 2018. godinu.

Sve pršti od ljubavi u srpskom fudbalu (FOTO)

Njima su priznanja dodelil prvi čovek FSS Slaviša Kokeza i potpredsednik Nenad Bjeković.

Aleksandar Mitrović rekao je da je dobio najdraže individualno priznanje u karijeri.

"Sav trud, rad i disciplina su se na kraju se vratili. Nema ništa lepše nego da vas cene vaši ljudi.. Ova godina je bila jedna od najboljih u klupskom i reprezentativnom fudbalu, a ja se nadam da ću nastaviti sa golovima", poručio je on na svečanosti u hotelu "Kraun Plaza".


Milojević se zahvalio igračima, navijačima i svima iz kluba.

"Ova nagrada mi puno znači, ali ona pripada svim ljudima iz Crvene zvezde, ali i navijačima. Ova godina je bila jako dobra... Nisam od onih koji gledaju prošlost. Hvala mojim igračima, bez njih ne bih bio ovo što jesam", rekao je Milojević.

Mitrović
se istakao golovima za Fulam u Premijer ligu kao i u Ligi nacija za Srbiju, dok je Milojević drugu godinu zaredom laureat, nakon što je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

"Zlatnu loptu" FSS-a do sada su dobijali Nemanja Vidić i Ilija Petković (2005), Dejan Stanković i Ljubiša Tumbakovi
ć (2006), Nikola Žigić i Miroslav Đukić (2007), Nemanja Vidić i Slaviša Jokanović (2008), Miloš Krasić i Radomir Antić (2009), Dejan Stanković i Miroslav Rajevac (2010), Aleksandar Kolarov i Ivan Jovanović (2011), Branislav Ivanović i Dragomir Okuka (2012), Branislav Ivanović i Ljubinko Drulović (2013), Nemanja Matić i Radovan Ćurčić (2014), Nemanja Matić i Veljko Paunović (2015), Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi (2016) i Vladimir Stojković i Vladan Milojević (2017).

POGLEDAJTE SNIMAK SA SVEČANOSTI

Izvor: Tanjug

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.