Ronaldo "zaštitno lice" dilera marihuane!

Autor:

Ozbiljna grupa ljudi vodi brigu o imidžu slavnog fudbalera, ali to ne garantuje da nećete osvanuti na paketima "trave" sakrivenim na dokovima.

Ronaldo "zaštitno lice" dilera marihuane! Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images/Guliver

Kada su prilikom pretresa skladišta robe u luci pronašli pakete sa marihuanom, inspektori marsejske policije bili su iznenađeni kada su na njima ugledali "etikete" sa likom slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

Odeven u crno-beli dres Juventusa, Portugalac je "pozirao" zajedno sa zaplenjenom "travom", koja je na dokovima jedne od najvećih evropskih luka čekala da bude rasprodata u opasnim kvartovima najvećeg grada na francuskoj obali.

S tatom u izlasku!

Francuska policija, naravno, objavila je fotografije na zvaničnim kanalima predstavljajući javnosti najnoviji pomak u pokušaju da se organizatori tržišta "trave" u gradu procesuiraju, a u šturom saopštenju navedena je i konstatacija da "nije poznato da li bi preprodavci kasnije koristili Ronaldovu sliku kako bi povećali cenu robe na ulicama".

Ronaldo je sportista sa najvećim komercijalnim potencijalnom na planeti, bogatstvo je stekao koliko baveći se fudbalom, toliko i izgradnjom imidža superzvezde u svetu šou-biznisa, o zaštiti prava na njegov lik i delo brine se ozbiljna grupa ljudi, ali ni to vam ne garantuje da nećete "osvanuti" na najrazličitijim mestima - poput pakovanja marihuane od 1,5 kilograma.

ISTRAŽUJEMO: Kako i zašto Ronaldo kupuje decu

Povezano

Sve vesti