Svetska prvakinja u Zvezdi

Autor:

Crveno-bele odbojkašice dobile su veliko pojačanje - reprezentativku Srbije Tijanu Malešević

8
A- A A+
Tijana Malešević Foto: MN Press

Tijana Malešević je potpisala za Crvenu zvezdu.

Reprezentativka Srbije, koja je ove godine osvojila titulu prvaka sveta, već neko vreme je trenirala sa crveno-belima, pa su se lako dogovorili.

"Hvala Ani Avramović i upravi kluba, kao i treneru Aleksandru Vladisavljevu, koji su mi dopustili da treniram sa ekipom sve ovo vreme nakon završetka Svetskog prvenstva i da ostanem u formi. Pošto nemam angažman došli smo na ideju da pomognem i da igram utakmice za Crvenu zvezdu. Veoma se radujem nastupima za crveno-bele", navela je Tijana, koja će mladim igračicama preneti svoje iskustvo.

Tijana Malešević igra na poziciji primača servisa, a u bogatoj riznici medalja, osim najsjajnijeg odličja sa Svetskog prvenstva ima i dve zlatne medalje sa šampionata Evrope, srebro sa Olimpijskih igara 2016. godine, kao i srebro sa Svetskog kupa 2015.

U karijeri je igrala za Jedinstvo iz rodnog Užica, švajcarski Volero, Pilu u Poljskoj), češki Prostečjov, Beledijespor iz Turske, nastupala je i za italijansku Novaru , Osasko u Brazilu, kao i za ekipu CSM Volej Albu iz Rumunije sa kojom je prošle sezone bila finalista Lige šampiona.

Povezano

Sve vesti