• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povratak kralja! ON dolazi na EXIT! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Jedan od najpopularnijih didžejeva svih vremena vraća se u Srbiju!

 Carl Cox na Exitu 2019. Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Simbol didžejniga, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu narednog leta!

Zahvaljujuci njemu, energija iduceg Exita bice visoka od samog starta jer nas vec prvog dana ocekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih casova!

Bice ovo ujedno i obeležavanje desetogodišnjice cuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja medu najvece žurke u istoriji elektronske muzike.

"To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava", potvrdio je Carl Cox i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem: "Novac ne može da kupi taj osecaj, ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita!"

Iako je Coxova veza sa Exitom dosta duga i snažna, ipak ga dugo nismo videli na Dance Areni, kao ni u Srbiji, a glavni razlog za to je njegova odluka od pre nekoliko godina da maksimalno smanji broj nastupa.

Zato je svako njegovo pojavljivanje pred publikom danas pravi praznik i jedno od iskustava koje se ne propušta.

"Svi unutar Exit tima smo izuzetno uzbudeni dolaskom Carla na EXIT iduce godine!", izjavio je osnivac festivala Dušan Kovacevic i dodao da je u pitanju je prava ekskluziva, jer otkako je odlucio pre nekoliko godina da smanji broj nastupa i pojavljuje se samo u specijalnim prilikama, postavilo se pitanje da li ce ikada ponovo doci u naše krajeve.

View this post on Instagram

BIG vibes at Babylon Festival last weekend!! @gidluber

A post shared by Carl Cox (@carlcoxofficial) on

"Na srecu, emotivni poziv koji smo mu uputili zajedno sa fanovima je dao rezultat i njegov menadžment nam je potvrdio da Carl ima veliku želju da se vrati na EXIT, te da je zbog toga odbio višestruko vece ponude nekih zemalja u okruženju. Ono što je sigurno da nas na otvaranju Exita iduce godine ocekuje zaista posebno vece i žurka koja ce nesumnjivo ispisati nove stranice istorije Dance Arene".

Povratku ovog DJ velikana na EXIT prethodila je uzbudljiva zajednicka akcija organizatora i njegovih brojnih fanova.

Nakon što je objavljeno da je apsolutni pobednik godišnje ankete u kojoj je publika Exita sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na Dance Areni, prošle nedelje na svim zvanicnim kanalima Exita objavljen je video u kojem su organizatori pozvali "Kralja Karla" da se vrati na tvrdavu, u šta su se odmah ukljucili i mnogobrojni fanovi koji su podelili video uz hešteg #CarlCoxEXIT, pozivajuci ovu živu ikonu za miks pultom da se vrati pred "najeksplozivniju publiku", kako ju je licno nazvao u jednom od brojnih intervjua gde je govorio o Exitu.

Potvrda za njegov nastup na zvanicno Najboljem evropskom festivalu stigla je tokom prethodne noci od njega licno, a on sam je posle prve evropske titule prorekao da ce EXIT "dobiti još jednu, dve, tri takve nagrade u buducnosti", što se i ostvarilo!

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Debeli

Najača žurka ikada na Dance Areni !

SERIJE