mondo.rs

"Zahvalna sam što sam živa!"

Autor:

Pevačica se obratila fanovima nakon izlaska iz rehabilitacije.

"Zahvalna sam što sam živa!" Foto: YouTubescreenshot/DemiLovato

Pevačica Demi Lovato obratila se svojim fanovima na Twitteru i zahvalila što je još "trezvena i živa", ali i osudila medije zbog svega što su o njoj pisali.

Pop zvezda letos je završila u bolnici kada ju je u besvesnom stanju u njenom domu u Los Anđelesu pronašao telohranitelj. Demi se veče nakon žurke predozirala opijatima, a nakon fizičkog oporavka završila je na klinici za rehabilitaciju. Ipak, s obzirom na to da američki mediji često pišu o stanju Diznijeve zvezde, ona je odlučila da se oglasi.

"Volim svoje fanove i mrzim tabloide. Ne verujte u ono što čitate. Ljudi će izmisliti stvari da prodaju priču. Ako budem osećala da svet nešto treba da zna, onda ću im ja to lično reći. Trezna sam i zahvalna sam što sam živa", napisala je Demi u jednom tvitu.

"Jednog dana ću reći svetu šta se tačno desilo, zašto se to dogodilo i kakav je moj život danas. Ali dok ne budem spremna da to podelim, molim vas, prestanite. Još uvek su mi potrebni prostor i vreme da se izlečim. Volela bih da stavim tačku na glasine, ali ne dugujem nikome ništa. Moji fanovi znaju da radim na sebi i da sam srećna, čista i zahvalna njima na podršci".

Pevačica je hospitalizovana, nakon što su je prijatelji i telohranitelj pronašli bez svesti. Po dolasku Hitne pomoći, dobila je lek za poništavanje droge.

Lovato je imala dugu istoriju problema sa bolestima zavisnosti i suvlasnica je rehabilitacionog centra u kom se i sama lečila.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.