Krvava kafana:Uhapšen zbog ubistva mladića u Stublinama

Autor:

S.L. (26) izboden je nožem tokom noći u lokalnoj kafani u selu Stubline kod Obrenovca. Policija uhapsila osumnjičenog i njegovog saučesnika.

7
A- A A+
Ilustracija Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija

Teško ranjeni mladić prevezen je u obrenovački dom zdravlja gde je lekarska ekipa konstatovala smrt jutros oko 3:30 sati.

Beograd: Pucnjava na Paliluli, ranjen mladić

Policija je brzo uhapsila osumnjičenog za napad u kafani u selu Stubline, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je rekao da je napadač uhapšen tokom noći i da je predat tužilaštvu.

Beogradska policija uhapsila je 27-godišnjeg V.M. koji je osumnjičen da je jutros ispred jednog ugostiteljskog objekta u okolini Obrenovca, nožem ubio 26-godišnjeg muškarca, saopštio je naknadno MUP.

V.M. je osumnjičen da je posle tuče ispred ugostiteljskog objekta nožem naneo teške povrede muškarcu starom 26 godina koji je kasnije preminuo u obrenovačkom Domu zdravlja.

Uhapšen je i M.V. star 20 godina koji je bio u društvu osumnjičenog za ubistvo sa kojim je pobegao nakon incidenta.

V.M. je osumnjičen za ubistvo a M.V. za ubistvo u saizvršilaštvu i određeno im je zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

"Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne - 10, 15 godina zatvora", rekao je Stefanović.

Upitan da li ga zabrinjavaju sve češći napadi hladnim oružjem, on je rekao da statistika kaže da je takvih napada sve manje iz godine u godinu, mada to žrtvama ne znači ništa.

Ministar je dodao da se "svim srcem" zalaže za višegodišnje kazne zatvora za one koji nekoga napadnu nožem ili udare palicom.

Povezano

Sve vesti