Pomirila se sa bivšim? "Neee, samo mi se j*****..."

Autor:

Eksplicitna kao i uvek!

Pomirila se sa bivšim? "Neee, samo mi se j*****..." Foto: YouTube/screenshot/Cardi B

Reper Offset je gadno "zeznuo" kada je u pitanju njegova, uskoro bivša, žena i reperka Cardi B. Samo nekoliko meseci nakon što su postali roditelji, Cardi se oglasila na društvenim mrežama da najavi razvod i navela da "niko nije kriv", kao i da će ostati prijatelji zbog toga što je on ipak otac njene ćerke.

Međutim, u međuvremenu se saznala da neko ipak jeste bio kriv i to baš reper, koji je ugovarao "trojku" sa dve devojke i verovatno i prevario poznatu reperku.

Reper je potom objavio "pokajnički video" u kojem objašnjava reperki "da je SAMO RAZMIŠLJAO da spava s drugom devojkom" i zamolio je da se pomire. Nakon toga je čak i "upao" na njen nastup noseći cveće i natpis da mu oprosti, ali ga je ona oterala sa bine i nije htela da uzme cveće.

"Vrati mi se, nisam spavao s njom!"

Međutim, sada su iskrsle slike na kojim se Cardi B i Offset vide kako zajedno voze džet ski u Portoriku gde je ona imala koncerte.

Pošto su fanovi odmah pohrlili da je pitaju da li je ipak odlučila da mu oprosti prevaru i pomiri se s njim, Cardi je objavila video u kojem je eksplicitno objasnila o čemu je bilo reč.

"Samo sam imala potrebu da se poj****, to je sve", rekla je ona i šokirala pratioce.

U istom klipu je napala i džet ski kompaniju, zbog instruktora koji ih je fotografisao kako bi oni imali uspomene, a onda te slike prodao tabloidima.

Povezano

Sve vesti