Niš: Troje putnika i dalje životno ugroženo (FOTO)

Autor:

Zdravstveno stanje troje putnika povređenih u saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova i dalje je veoma teško i nepromenjeno u odnosu na prethodna tri dana.

0
A- A A+
nesreća, niš Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg"Devojčica (16), dečak (16) i muškarac (31) su još uvek životno ugroženi i lekari se bore za njihove život", kazali su agenciji Beta u niškom Kliničkom centru.

Prema rečima lekara, ostalih 19 povređenih putnika polako se oporavljaju, ali nema izgleda da će neko od njih danas biti otpušten na kućno lečenje.

Nesreća se desila zbog propusta vozača autobusa?


"Na intenzivnoj nezi trenutno je 11 pacijenata, pošto je dvoje, zahvaljujući poboljšanju zdravstvenog stanja, prebačeno na matična odeljenja", rekli su u Kliničnom centru u Nišu.

Petoro nastradalih u sudaru autobusa i voza kod Donjeg Međurova sahranjeno je juče na lokalnim seoskim grobljima u Novom Selu i Čokotu.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je protiv vozača autobusa (31) krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti sa smrtnim ishodom.

Užas kod Niša: Sudar voza i autobusa, petoro mrtvih!

Vozač koji se nalazi u veštački izazvanoj komi zbog teške povrede glave, biće saslušan kada se dovoljno oporavi.

Predstavnici "Železnica Srbije" najavili su da će danas početi gradnju rampe na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova i, ukoliko vremenske prilike dozvole, radovi će biti završeni za 15 dana.

Meštani Međurova juče su na jedan sat blokirali pružni prelaz kod tog sela i najavili nove blokade ukoliko rampa hitno ne bude postavljena.

Povezano

Sve vesti