Optužili je da promoviše marihuanu, odgovorila tvitom!

Autor:

Jelena Karleuša je odgovorila na kritike upućene povodom pesme u kojoj se pominje marihuana.

9
A- A A+

Jelena Karleuša je već izazvala buru na svom Twitter profilu kada je najavila izlazak pesme koja je duetska saradnja sa Miligramom, tako što je objavila kratak klip u kojem vidimo imena izvođača i datum premijere, ali i list marihuane i "uputstvo" da je u medicinske svrhe.

Spot i pesma pod nazivom "Marihuana" su u ponedeljak zvanično i objavljeni, a Jelena se u provokativnim odevnim kombinacijama pojavila da "začini" numeru.

Zbog naslova i dela refrena gde Miligram govori "Mala gori k'o marihuana", ali i samog prisustva pevačice, mnogi su je opet napali da promoviše pušenje marihuane mladim ljudima koji je prate.

Ona im je naravno uputila i adekvatan odgovor:

"Nikada se nije diglo toliko buke oko 15 sekundi mog pevanja... toliko da niko nije shvatio poentu - MEDICAL MARIJUANA", tvitovala je Jelena i tako još jednom stavila do znanja da je cela poenta pesme promovisanje marihuane koja se koristi u medicinske svrhe.

Twitter Embed Code

Marihuana je zbog visokog sadržaja psihoaktivne supstance THC (delta-9-tetrahidroksikanabinol) u Srbiji strogo zabranjena droga, međutim konoplja sa niskim sadržajem THC može se, uz posebne dozvole gajiti u našoj zemlji.

Karleuša za MONDO: Ja ne odrađujem tezge!

Miligramovu pesmu možete poslušati OVDE, a ako vas zanima za šta se sve koristi industrijska konoplja, da li je gajenje biljke komplikovano i koji su najčešći problemi sa kojima se uzgajivači susreću, pogledajte video u kojem smo posetili Miroslava Ivića, ovlašćenog uzgajivača konoplje na njegovom imanju u Sokobanji.

Izvor: MONDO/Snaga bilja

Povezano

Sve vesti

Mondo izdvojeno