Tanjug

"Lošiji studenti ni danas ne mogu da me pobede"

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je mladim lekarima, koji su danas dobili ugovore o prvom zaposlenju, da niko neće moći da zaustavi jačanje Srbije, te da su oni, u pravom smislu te reči, koji treba da grade budućnost zemlje.

61
A- A A+

bia,  aleksandar vučić Foto: Mondo/Stefan Stojanović


"To ne kažem zato što je politički lepo da se čuje, već zato što to stvarno mislim", rekao je predsednik na svečanosti u Palati Srbija.

Ukazao im je da je važno da rade, da se bore, trude i pokazuju odgovornost, kao što su činili i do sada.

"Nastavite da radite onako kako ste studirali", posavetovao ih je Vučić.

Ispričao je i da se seća da njegove kolege sa Pravnog fakulteta, koji su bili slabiji od njega tokom studija, ni danas ne mogu da ga pobede.

"Morate da zadržite istu odgovornost, marljivost i predanost i uvek ćete da pobeđujete", rekao im je Vučić.

On je istakao da će Srbija nastaviti da jača svoju privredu, što niko neće moći da zaustavi, kao što neće moći da zaustavi ni podršku države srpskom narodu na KiM.

"Kakve god oni mere provodili i činili protiv nas, uvek ćemo imati dovoljno načina da obezbedimo plate za radnike u zdravstvu na Kosovu i Metohiji, kao i sav potreban materijal da biste mogli da lečite naše stare, mlade i decu na KiM", rekao je Vučić na svečanosti na kojoj je uručio ugovore o zaposlenju najboljim diplomcima medicinskih fakulteta u Srbiji.

PRVI POSAO: Zaposlenje za 60 lekara

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.