"Karma je kučka stara, vratiće se kao bumerang" (VIDEO)

Autor:

Reper iz Sarajeva koji se našao na meti kritika prethodnih dana zbog nacionalističkih prozivki Srba i srpstva, oglasio se na Instagramu: "Čitav život sam pod udarom tih nacionalista".

"Karma je kučka stara, vratiće se kao bumerang" (VIDEO) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Popularni muzički dvojac Buba Koreli i Jala Brat nastupiće u Areni za Novu godinu sa Acom Lukasom, a samo nekoliko dana pred veliki koncert, objavljeni su navodni komentari u kojima se u negativnom kontekstu komentarišu Srbi i srpstvo.

Buba i Džala vređali Srbe? (VIDEO)

"Lajk ukoliko bi i ti **** Srbe", nakon čega je usledeo i odgovor na nečije negodovanje "čitav život samo go*na edete. Sve su Srbe..."

Tim povodom oglasio se i Jala Brat na Instagramu napisavši poduži post o tome da ih neko namerno ponovo napada pred nastup u Beogradu.

"Opet ista situacija kao pred koncert na Tašmajdanu! Kakva slučajnost, opet par dana pre samog koncerta viralno počnu da kruže fotošopirane gnusne obmane i laži na kojima nam pokušavaju nametnuti etiketu nacionalista. Čitav j**eni život sam pod udarom tih istih nacionalista, jer sam dete koje je rođeno, raslo i odgajano sa tonom ljubavi u jednom mešovitom braku i ponosan sam na to, jer sam učen da su svi ljudi jednaki i da je baš ta ljubav iznad svega! Moja porodica je izmešana svim verama i kako onda da ja budem nacionalista, kako molim vas?? Znači, to bi značilo da ja mrzim svoju majku koju volim više od života, da mrzimo pola svoje porodice, prijatelja i kolega.Neću se više nikada nikome pravdati za ovakve optužbve , ali morao sam ovo podeliti sa vama dragi moji koji me pratite, slušate i podržavate sve ove godine, toliko vam bar dugujem, a za sve ove što plasiraju ovakve optužbe, neka ih bude stid i sram, al' karma je kučka stara vratiće se kao bumerang.

Podsetite se priloga s Bubom i Džalom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti