Domaća serija dobija nastavak!

Autor:

Snimaće se i druga sezona serije "Žigosani u reketu".

Domaća serija dobija nastavak! Foto: Mondo/Goran Sivački

Nakon šest meseci i snimljenih skoro 1800 stranica teksta, glumci i autori proslavili su poslednju klapu prve sezone serije "Žigosani u reketu".

Serija koja spaja Srbe i Hrvate! (FOTO, VIDEO)

Velika glumačka ekipa, koju predvode Nebojša Dugalić, Filip Šovagović, Dubravka Mijatović, Aleksandar Radojičić, Srđan Žika Todorović, Miona Marković, na čelu sa autorom serije Draganom Bjelogrlićem je najavila da se odmah "bacaju" na snimanje druge sezone!

Do kraja januara će se prva sezone serije "Žigosani u reketu" emitovati na TV Prva.

Serija "Žigosanu u reketu" se sastoji od 45 epizoda i unakrsno prati mnogobrojne "svakodnevne" ljude i njihove probleme, dok su u centru svega odnos dva prijatelja - Srbina i Hrvata, nekadašanjih košarkaša koji se nakon pokušaja da se bave drugim poslovima ipak vraćaju sportu.

Nebojša Dugalić tumači lik Vojislava, košarkaškog menadžera, a njegovog prijatelja igra hrvatski glumac Filip Šovagović koji će ući u ulogu Kreše, košarkaškog trenera.

Dok je Bjelogrlić autor i producent serije, kreator je Marko Savić, a od glumaca ćemo imati priliku da vidimo i Dubravku Mijatović, Aleksandra Radojičića, Svetozara Cvetkovića, Žarka Lauševića, Vesnu Trivalić, Srđana Todorovića, Jelisavetu Orašanin, Bodu Ninkovića i mnoge druge.

Znao je još tokom "Senki nad Balkanom"! (FOTO)

Podsetite se šta je o seriji za MONDO rekao Bjela

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti