HOROSKOP

Horoskop za 2019: Kakva je godina pred nama

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovu godinu: ima li šanse da vas "krene" u ljubavi, možete li da očekujete novi posao i kada je dobro vreme za promene...

Horoskop za 2019: Kakva je godina pred nama Foto: Guliver/Getty Images/RomoloTavani

Godina za nama je bila naporna, većini je sve išlo naopako, ali smo dosta stvari naučili i završili. Na početku 2019, tačnije od 6. januara, nećemo više imati nijednu planetu koja je retrogradna, ništa nas neće kočiti da napredujemo i postignemo nove ciljeve koje smo sebi postavili. Da li će nam život biti lakši? Da li će se ostvariti sva nadanja da godina može biti bolja? Da li ćemo imati više novca?

Ove 2019. godine gledajte da više putujete, da se usavršavate, ne mislite toliko o problemima. Ma koliko nam nešto bilo teško, bar će svako moći da nađe tračak nade za bolje sutra. Pozitivnost i vera u budućnost će nas voditi tokom cele godine. Sada ćemo se boriti za slobodu svega, za slobodne reči, što znači da će se dobro izboriti da dopre do ljudi.

Nećemo pristajati na loše odnose sa partnerima, prijateljima ili poslovnim partnerima. Težićemo dobrom poslu, gde smo srećni i zadovoljni, gde možemo da napredujemo.

Dobra je godina za kupovinu ili prodaju nekretnine ili auta. Oni koji se bave tehnologijom i elektronskim novcem mogu da napreduju ove godine.

Tokom januara i februara je vreme da svi prionu na rad, pa ako ste hteli da počnete da vežbate, sada je vreme za taj početak. Počnite da radite i na svom telu, ne mislite samo na posao.

Tokom marta, jula i novembra nećemo baš imati dobru komunikaciju i treba izbegavati kupovinu novih stvari, potpisivanje ugovora. Potrudite se da date sve od sebe da tada sve odložite što treba da počnete, ali za završavanje svih obaveza to su idealni periodi.

Tokom jula i avgusta nije dobar period za investiranje i započinjanje novog biznisa. Septembar i oktobar su rezervisani za probleme u saradnji sa drugima, ali će svi biti okrenuti ljubavi, neće biti toliko bitan posao.

Godinu završavamo puni utisaka kada će se svi okrenuti strastima i kada će biti dosta avantura, ali samo će one prave veze opstati. 

Ova godina će biti dobra za Strelčeve, Ribe, Lavove, Ovnove, Vage i Vodolije, a malo će biti napornija za Jarčeve i Rakove.

Bikovi, Blizanci, Device, Škorpije i Ribe mogu očekivati generalno mirne periode, osim u martu, julu i novembru. Ne donosite odluke na brzinu, to je savet, jer ovo nije godina promena za ove znakove. 

Srećno!

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.