FILM koji je obeležio godinu iza nas! (FOTO, VIDEO)

Autor:

U razgovoru sa rediteljem filma "Južni vetar" Milošem Avramovićem saznali smo koliko ljudi je do sada pogledalo ovo ostvarenje i ono bitnije- kad počinje snimanje serije!

FILM koji je obeležio godinu iza nas! (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Premijera filma "Južni vetar" bila je krajem oktobra prošle godine. Za ovo ostvarenje kažu da je vratilo publiku u bioskope, a o tome svedoče i ove brojke.

"Do sada je film pogledalo preko 700.000 gledalaca iz Srbije, BiH, Crne Gore. Prikazivanje je počelo i u Makedoniji i Hrvatskoj, ali za sada nemamo kompletne izveštaje. U Sloveniji se prikazuje od 27. decembra, a Bugari mogu premijeru da očekuju 9. januara. Kada saberemo region i gledaoce širom sveta, sigurno ih je do sada bilo preko 800.000!", kaže za MONDO reditelj Miloš Avramović.

MONDO saznaje: "Južni vetar" dobija nastavak!

Mi smo pisali o tome da će film dobiti nastavak, ali i da će se na ovu temu snimiti i serija, koja će se emitovati na RTS.

"Mogu da potvrdim da snimanje serije počinje početkom marta", najavio je Avramović.

Pogledajte video.

"Južni vetar" postaće najgledaniji srpski film?

Film govori o beogradskom organizovanom kriminalu, dilovanju droge, krađi automobila...Zapravo svemu onome što nas zapravo okružuje.

Ovo ostvarenje oslikava drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, kao i život jedne generacije koja nije lično iskusila devedeste, ali su se tragovi tih paklenih godina i te kako osetili u njihovim životima.

Povezano

Sve vesti