CECA: Ako me ulovite s nekim dasom, skidam kapu!

Autor:

Godinama se već za pevačicu spekulisalo u više navrata da li je sa nekim uplovila u ljubavne vode, ali ona insistira da je to nešto što samo nju zanima.

9
A- A A+

Iako su je mediji konstantno povezivali sa "svakim s kim sedne i popije piće", Svetlana Ceca Ražnatović i dalje od javnosti krije potencijalne emotivne partnere.

"Moj život je ispunjen ljubavlju. Ostvarena sam na svakom polju i meni ljubavi ne nedostaje. Voljena sam i srećna žena koja je ispunila sve ciljeve. E sad, znam ja šta vas zanima. To će ostati moja mala tajna. Naravno, ako me ulovite sa nekim dasom, onda skidam kapu (smeh)", rekla je ona za "Kurir" i dodala:

"Što se privatnog života tiče, porodica mi je oduvek bila na prvom mestu, tako da kad su moja deca zdrava, srećna, zaljubljena i zadovoljna, ja ništa više od toga ne tražim. Nikad nisam ljubav planirala, pa neću ni sada".

Protekla godina je za pevačicu bila uspešna, kako na poslovnom planu, tako i u privatnom jer se njen sin Veljko nedavno verio.

Ceca o Arkanovom ubici: 19 godina čekam...

"Odlazeća godina je za mene bila fenomenalna. Uvek volim da kažem da je protekla radno, ali i u ljubavi, jer sam se najviše družila sa svojom publikom. Ja sam se sa njima veselila i radovala i tako planiram i u 2019", kaže Ceca i ističe da je na sina ponosna.

"Ponosna sam na Veljka, jer je tako mlad, a zreo muškarac. Bogdani i njemu želim sve najbolje u zajedničkom životu i braku, a veselje će svakako biti na nivou", zaključila je pevačica.

Povezano

Sve vesti