JOŠ jedna beba?!

Autor:

Slavni par navodno očekuje četvrto dete putem surogat majke.

JOŠ jedna beba?! Foto: Gulliver/Getty Images/Mike Coppola

Kardašijan-Džener klan se proširio za čak tri naslednika u toku 2018. godine, a izgleda da postoji mogućnost da će uskoro biti još brojniji.

Kim Kardašijan navodno očekuje četvrto dete sa mužem Kanijeom Vestom putem surogat majke, godinu dana nakon što su dobili ćerkicu Čikago.

"Us Weekly" tvrdi da je iz više izvora dobio potvrde da par očekuje dečaka "na početku maja" ove godine. Isti magazin je u avgustu prošle godine pisao da im je ostao zamrznut još jedan embrion muškog pola.

Ukoliko su ovi navodi tačni, rijaliti zvezda i reper neće koristiti usluge iste surogat majke koja je rodila Čikago u januaru 2018. godine, jer je ta žena šre samo nedelju dana rodila svoje treće dete - što znači da je nemoguće da nosi i njihovo.

Kim i Kanije su roditelji male Nort (5), Sejnta (3) i Čikago (1). Dok je Kim rodila Nort i Sejnta prirodnim pute, lekari su je savetovali da ne ostaje ponovo u drugom stanju zbog toga što joj je placenta previše duboko ka zidu materice i svaka sledeća trudnoća može biti kobna.

Pored Kim, u toku prošle godine, porodile su se i njene sestre Kloi i Kajli.

Povezano

Sve vesti