mondo.rs,mondo.ba

Davidova majka: Dočekaćemo istinu i pravdu

Autor:

Nekoliko desetina ljudi okupilo se i večeras u porti banjalučkog hrama "Hrista Spasitelja" kako bi dali svoju podršku roditeljima pokojnog Davida Dragičevića, mladića čij smrt ni posle devet meseci nije razjašnjena.

2
A- A A+
pravda za davida, david, suzana, crkva Foto: Mondo/Dušan Volaš

Prisutnima se obratila Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, nakon čega je u kapeli hrama zapalila sveću.

Ona je kao i ranije danas izrazila nadu da će "nadležni početi da rade svoj posao isto onako ažurno kao što su i njoj poslali poziv za saslušanje".

Saslušana majka tragično stradalog Davida Dragičevića

"Na saslušanju je sve prošlo korektno, ali oko istrage ubistva mog deteta nema ništa. Kao majka imam samo jednu molbu, a to je da nađu ubicu moga deteta, da se slučaj završi, da ova agonija prestane. Ovo što se radi normalnom čoveku je nepojmljivo", rekla je između ostalog Radanovićeva.

Ona je na sarkastičan način opisala situaciju kada su je, kako tvrdi, upitali da li zna gde je Davor Dragičević, otac pokojnog Davida kojem se trag gubi 30. decembra nakon protesta "Pravda za Davida."

"Iz poverljivih izvora - Davor je danas u pet imao čaj sa britanskom kraljicom. Pošto je bio u Ambasadi Velike Britanije, oni su ga prebacili tamo. Nakon svakakvih gluposti koje sam čula ostaje mi samo da se sprdam", rekla je Davidova majka i rekla da će dočekati istinu i pravdu.

Izvor: MONDO

David Dragičević, 21-godišnji mladić iz Banjaluke, nestao je u noći 18. marta, a njegovo beživotno telo pronađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas kod tvrđave Kastel.

Više meseci traju protesti porodice i građana Banjaluke koji sumnjaju u okolnosti pod kojima je mladić stradao.

Povezano

Sve vesti