Otkazala SVE: "Porodica je na prvom mestu"

Autor:

Pevačica je objavila emotivnu poruku i tešku odluku.

5
A- A A+
2. 12.1981. Britni Spirs Foto: YouTube/screenshot/BritneySpearsVEVO 2. 12.1981. Britni Spirs

  Britni Spirs se sklanja s bine i otkazuje šou u Las Vegasu "do daljnjeg".

Pevačica je objavila da će svu svoju pažnju usmeriti na porodicu i posvetiti vreme ocu Džejmiju koji je nedavno bio teško bolestan.

"Ne znam ni kako da počnem, jer mi je mnogo teško ovo da kažem. Neću nastupati na novoj turneji. Radovala sam se ovim nastupima i da vas sve vidim i ove godine, pa mi ovo slama srce. Međutim, važno je uvek staviti porodicu na prvo mesto i to je odluka koju sam morala da napravim", napisala je Britni na društvenim mrežama i nastavila:

Pukla? (FOTO, VIDEO)

"Pre par meseci, moj otac je završio u bolnici i zamalo umro. Mnogo smo zahvalni što je preživeo sve to, ali je i dalje dug put oporavka pred njim. Zahvalna sam na vašim molitvama i podršci koju ste uputili mojoj porodici. Hvala vam i volim vas, uvek", istakla je Britni.

Njen otac Džejmi je hitno odvezen u bolnicu pre dva meseca nakon što mu je iznenadno puklo debelo crevo. U bolnici je proveo 28 dana i od tada se oporavlja kod kuće.

Britni je turneju u Las Vegasu najavila u oktobru 2018. godine, manje od godinu dana nakon što je završila prethodnu.

View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Povezano

Sve vesti