Mornar se žalio: Nije ostalo 1,9 sekundi, dokazaćemo!

Autor:

Po završetku Pavićevićeve konferencije za medije, zvaničnik kluba iz Bara saopštio je novinarima u "press" centru da se Mornar zvanično žalio na ishod meča u "Pioniru".

Mornar se žalio: Nije ostalo 1,9 sekundi, dokazaćemo! Foto: MN Press

Mornar je uputio zvaničnu žalbu ABA ligi zbog, kako smatraju u redovima šampiona Crne Gore, lošeg merenja vremena u dramatičnoj završnici meča sa Partizanom u "Pioniru".

Nakon što je trener Mihailo Pavićević završio izlaganje na "press" konferenciji, tokom koje je rekao da "nikad ne komentariše suđenje, a da večeras nema ni razloga za to", okupljenim novinarima obratio se zvaničnik kluba iz Bara i rekao:

"Dali smo zvaničnu primedbu na 1,9 sekundi za poslednji napad Partizana, smatramo da je ostalo ispod sekunde posle koša Volera i to će se dokazati", rekao je predstavnik Mornara i dodao:

"Kažem ovo samo da bih dopunio izjavu našeg trenera".

TRINKJERI: MESEC I PO SAM TRAŽIO "TOG" IGRAČA!

DRAMA U BEOGRADU: PARTIZAN IZ ODBOJKE DO POBEDE!

* foto izveštaj *


* video izveštaj * 

Izvor: YouTube


* presudni momenat *

Izvor: Youtube/ABA liga jtd


Govoreći o samoj utakmici, Mihajlo Pavićević je konstatovao da je njegov tim imao sve u svojim rukama.

"Tri minuta pre kraja smo imali sedam poena prednosti i napad, a zatim napravili katastrofalne greške u odbrani. Jedan igrač koji je mogao da pogodi bio je Renfro, dali smo mu dva otvorena šuta za tri".

On je dodao da je na tajm-autu nepune dve sekunde pre kraja rekao igračima da utakmica još nije rešena, ali da su usledile greške - napravljen je faul i potom dozvoljeno Lendejlu da dođe do odbijene lopte i poentira.

Mornar je do velikog trijumfa mogao da dođe bez opasnog šutera Nemanje Vranješa, najzaslužnijeg za pobedu nad Partizanom u Baru, u meču 3. kola.

"Žao mi je momaka, napravili smo velike greške. Možemo samo da čestitamo protivniku i da se potrudimo da se što pre oporavimo".

Povezano

Sve vesti