Ako dobijemo pare od države, snimamo nastavak! (VIDEO)

Autor:

Lazar Ristovski o nastavku priče iz filma "Kralj Petar I".

78
A- A A+

Glumac Lazar Ristovski rekao je za domaće medije da će možda snimiti nastavak filma "Kralj Petar I", u kojem tumači naslovnu ulogu.

"Ako država bude dala pare, snimićemo nastavak. Prozivaju nas da nije fer što smo film završili na stradanju naše vojske na Krfu. Ako država odluči da finansira nastavak, možda ćemo napraviti i film o herojskim bitkama na Solunskom frontu i oslobađanju Beograda. Time bi naša priča o Velikom ratu bila zaokružena," rekao je Ristovski za "Alo".

"Naš film je film koji je obeležio 2018, a siguran sam da je srpska kinematografija dobila najbolji domaći film na temu rata do sada. Uzdigao se iznad politike, iznad dnevnopolitičke kalkulacije i iznad dežurnih mrzitelja. Ovaj film mora da vidi svaki Srbin i svako dete u Srbiji, jer se iz njega uči o emociji, o precima koji su bili heroji u opancima. Publika je prepoznala našu nameru da napravimo film u slavu Srbije i zato ga nagrađuje velikom gledanošću. Uskoro će cifra dostići 200.000 gledalaca, a jubilarnog očekuje vredna nagrada," rekao je Ristovski.

Pogledajte MONDO TV sa Ristovskim!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti