Na sud zbog zlostavljanja sa smeškom na licu!

Autor:

Slavni glumac tvrdi da nije pipao mladića, i nakon što je zamolio sud da mu odobre da se ne pojavi na suđenju, ipak je na kraju došao u zakazano vreme.

Na sud zbog zlostavljanja sa smeškom na licu! Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, File

Oskarovac Kevin Spejsi u ponedeljak je trebalo da se pojavi na sudu, gde se protiv njega vodi proces zbog napastvovanja osamnaestogodišnjeg mladića.

Spejsi (59) je optužen pred sudom na Nentaketu zbog pipanja konobara (18) u baru na tom ostrvu, i preko svojih advokata se izjasnio da nije kriv, prenosi "Si-En-En".

Glumac je zamolio sud da mu se dozvoli da ne prisustvuje početku procesa, jer živi u drugoj državi i veruje da bi njegovo prisustvo "negativno uticalo na publicitet koji slučaj svakako već dobija u medijima".

Ipak, sudija nije dozvolio glumcu odsustvo, pa su kamere zabeležile dolazak Kevina Spejsisa u sud. Spejsi je delovao raspoloženo i smeškao se kamerama.

Incident se odigrao u baru na Nentaketu u julu 2016. godine, a mladić je prijavio policiji da ga je Spejsi dodirivao po butinama i zavlačio mu ruku u pantalone. Američki mediji prenose da su okolnosti slučaja zbunjujuće, jer je utvrđeno da je neimenovani mladić najpre ubeđivao Spejsija da ima 23 godine, a zatim, umesto da se brani kada ga je glumac napao, je uzeo mobilni telefon i snimio "pipanje", i potom ga prijavio policiji.

Povezano

Sve vesti