mondo.rs,mondo.ba

Oglasio se Davor Dragičević!

Autor:

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića, čija smrt nije razjašnjena nakon 10 meseci, oglasio se danas putem Facebook grupe "Pravda za Davida" poručivši da "neće odustati od borbe za istinu i pravdu".

68
A- A A+
Davor Dragičević Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk

Dragičević na snimku poručuje da je jedini zahtev da se ''predmet prebaci na državno Tužilaštvo i sve će brzo biti gotovo''.

Kaže kako je, kroz sva dešavanja prethodnih dana, fokus priče skrenuo sa toga ko je ubio Davida, a da je to osnovno što u ovom trenutku treba.

Naglasio je i da smatra da nijedna greška nije učinjena od strane njega i grupe "Pravda za Davida".

Dragičević je na kraju čestitao Božić svim vernicima uz poruku da on nikad neće odustati od ove borbe.

Podsećamo, Davor Dragičević nije se pojavljivao u javnosti od 30. decembra nakon što je poslednji put viđen tokom protesta u Banjaluci. U međuvremenu je policija za njim raspisala poternicu.

Policija ga tereti ga za "ugožavanje bezbednosti", kao i za nameru da izazove državni udar.

Skupovi "Pravda za Davida" trajali su svako veče od 26. marta do 30. decembra prošle godine, kada je policija zabranila sva dalja okupljanja članova ove grupe.

Skupovi su počeli posle konferencije za novinare najviših zvaničnika MUP RS, koji su posle pronalaska beživotnog tela mladića saopštili da se on u večeri nestanka, 18. marta, potukao s grupom mladića, potom opljačkao jednu kuću a onda nesrećnim slučajem završio u rečici Crkvena.

Roditelji mladića tvrde da imaju dokaze da su ga 18. marta oteli pripadnici MUP RS, mučili, a potom njegovo telo ostavili na ušću Crkvene u Vrbas.

Raspisana POTERNICA za Dragičevićem!

Pravda za Davida i u Beogradu: "Ubili su mi dušu"

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.