CRNI PANTER: U ljubavi i van ekrana? (VIDEO)

Autor:

Glumac i glumica su viđeni kako razmenjuju nežnosti na dodeli Zlatnog globusa.

CRNI PANTER: U ljubavi i van ekrana? (VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Filmy World

Zvezde filma "Crni panter" Majkl B Džordan (31) i Lupita Njongo (35) izgleda nisu romansu rezervisali samo za potrebe snimanja Marvelovog blokbastera, već su podgrejali glasine da se ljubav proširila i van velikog platna.

Njih dvoje su zajedno došli na dodelu Zlatnog globusa, uz kolege Danaju Guriru i Čedvika Bouzmana, a svi su videli kako šetaju crvenim tepihom držeći se za ruke.

Džordan je držao za ruku samo Lupitu, dok je Danaji išla pored njih, tako da fanovi smatraju kako je to pravi pokazatelj njihove romanse, a ne samo prijateljska šetnja crvenim tepihom.

I kao da to nije bilo dovoljno da podgreje glasine o novoj romansi, njih troje su odradili komičan skeč za "InStyle" magazin. U kratkom klipu, Majkl i Lupita su u liftu gde ih Danaji zatiče u zagrljaju i kako se ljube. Njih dvoje se odvajaju, a Danaji ulazi u lift, gura Majlkla i pravi se da ona ljubi Lupitu.

"Šta se dogodi u liftu, ostaje u liftu", piše u opisu videa.

Mnogi fanovi "Crnog pantera" bi voleli da vide ovo dvoje kako i van ekrana uživaju u ljubavi, pa dok ne potvrde zvanično ove glasine, možemo da gledamo ovo:

Izvor: YouTube/Filmy World

Povezano

Sve vesti