A, u rijalitiju - tuča i kazna od 50.000 EVRA

Autor:

I da, diskvalifikovana si.

A, u rijalitiju - tuča i kazna od 50.000 EVRA Foto: Mondo/Goran Sivački

Učesnica rijalitija Zadruga 2, Aleksandra Subotić, fizički je napala Minu Vrbaški usred proslavljanja velikog praznika. Zbog toga što nije mogla da podnese da Mina bude blizu njenog dečka Davida, Aleksandra ju je jako udarila u glavu i izazvala histeriju.

Nakon što je rekla da joj nije žao i da bi opet uradila isto, stigla je i "presuda" od produkcije. Pored toga što će morati da napusti rijaliti, Aleksandri je i izrečena kazna u vidu od 50.000 evra.

"Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. Osim toga što je dikvalifikovana, citiraćemo deo iz ugovora koji je potpisala Aleksandra, kao i svi ostali: 'RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje učesnika/takmičara i samim tim potražuje iznos ugovorne kazne od 50.000 evra ukoliko učesnik/takmičar namerno izazove fizički kontakt da bi bio izbačen iz projekta.' Dakle, osim što je diskvalifikovana, Aleksandru ćemo tužiti i potražiti 50.000 evra po osnovu navedenog člana iz ugovora", stoji u pismu koje je stiglo u vilu rijalitija i dodali su:

"Napominjemo da zbog diskvalifikacije po ugovoru Aleksandri ne pripada novčana nadoknada za dosadašnji boravbak u Zadruzi. Veliki šef."

Dakle, definitivno se ne isplati biti fizički nasilan...

Povezano

Sve vesti