Ubila se glumica iz "Nestašnih godina"

Autor:

Policajci pronašli telo manekenke i glumice nakon što je na Instagramu ostavila zabrinjavajuću poruku.

5
A- A A+
analis Foto: Instagram/annalisewithlove

Manekenka i glumica Analis Brakensik (46) pronađena je mrtva u svojoj kući u Sidneju, a uzrok smrti je samoubistvo, prenosi "Pipl".

Kako da pomognete sebi, i drugima, kad je najteže

Brakensikova je karijeru započela 1997. u hit seriji "Nestašne godine" gde je igrala Stefani, zatim je ostvarila uloge u serijama "Home and away" i "Pizza".

Samoubistva koja su nas šokirala 2018.

Paralelno se bavila manekenstvom, a bila je i zaštitno lice organizacije "R U OK" koja skreće pažnju na probleme sa mentalnim zdravljem i bavi se prevencijom samoubistva.

Policija je provalila u kuću manekenke nakon što je ostavila zabrinjavajuću poruku na Instagramu, u kojoj je napisala da je njen svet prevrnut naglavačke. Njeni prijatelji su se zabrinuli, pošto se nije javljala na telefon, i pozvali su policiju.

Brakensikova je ranije govorila o borbi sa depresijom, zbog čega se i povezala sa organizacijom za zaštitu mentalnog zdravlja.

"Skrhani smo vešću o njenoj smrti. Voleli smo je i poštovali, i upućujemo saučešće od srca njenim najmilijima," saopštila je organizacija "R U OK".

View this post on Instagram

@ruokday always on flek. I’m a proud ambassador for this fantastic suicide prevention charity... mental health has so so many misconceptions, criticism, misunderstandings and false judgments still!! We have to break the silence on mental health because it happens to the best of us. ( And in the worst situations) Thank you from the bottom of my heart to all of you who have helped me though my dark clouds.... now I’m strong enough to help my loved ones who unfortunately are not in the best place right now. But we will get through this! I love you and am your rock.... te prometto ❤️ I will never let you down. I am always here. #brother #love #support #ruok #checkin #bekind #dontjudgeabookbyitscover #love #support #openheart #savinglives #suicideprevention #drugfree #wecandothis

A post shared by Annalise Braakensiek (@annalisewithlove) on

Povezano

Sve vesti