Nestaju ulaznice za Дoček 7527: Izaberi svoj program!

Veliko interesovanje za novosadski "Дoček 7527.", odnosno za programe za 13. januar. Pročitajte ko sve nastupa i na kojima lokacijama.

Nestaju ulaznice za Дoček 7527: Izaberi svoj program! Foto: Promo/Fondacija Novi Sad 2021

Velika svetska, evropska, regionalna i domaća imena koja će na više od 40 lokacija uveličati veče 13. januara pobudila su ogromno interesovanje svih ljubitelja kvalitetnih muzičkih programa.

Klasična i duhovna muzika, rok, elektronska, pop, pank, rege, hip hop i "world music" upotpuniće proslavu drugog Дočeka i, nadaju se organizatori, opravdati epitet jedinstvenog koncepta po kojem je Novi Sad prepoznatljiv.

Ljubitelji klasične muzike imaće priliku da uživaju u zvucima violine Robija Lakatoša koji će nastupiti u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, kao i u vrhunskom muziciranju prve violine Londonskog simfonijskog orkestra Romana Simovića.

Sanja Ilić i Balkanika će 13. januara nastupiti u Pozorištu mladih, Lena Kovačević u sali NIS-a, a Del Arno Band i MAiKA u Studiju M.

Hard rok, pank, rok ritmovi proneće se Mađarskim kulturnim centrom "Petefi Šandor“ jer će tamo nastupiti Atomsko sklonište, dok je mala sala Spensa rezervisana za Partibrejkerse, Ritam nereda kao i bend koji dolazi iz Atine - Planet of Zeus.

Talentovana umetnica specifičnog vokala Sana Garić uz bend Bitipatibi nastupiće u Kulturnom centru Novog Sada, dok će Đorđa Miljenovića publika slušati u Novosadskom pozorištu.

Matica srpska rezervisana je za elektronsku eksperimentalnu muziku i di džeja Benjamina Fehra koji dolazi iz Nemačke koji će nastupiti uz novosadskog DJ Sloxx-a.

Hala 4 Novosadskog sajma "udomiće" trens zvuke i žurku "BACK TO THE ROOTS" na kojoj će nastupiti trens zvezde: Etnica&Pleiadians (Italija/Španija), E-Mantra (Rumunija) i DJ Adept (Rusija).

Ovom prilikom, Bane Krstić i Garavi Sokak proslaviće 30 godina postojanja na koncertu 13. januara u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Jednu od najlepših svetskih bajki, operu za decu "Baš Čelik" izvešće trupa "Visoko C" sa glumciom Jovanom Balašević, a deca će imati priliku da ih gledaju i slušaju u maloj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Ovo je samo deo programa koji vas očekuje za Дoček 7527, a sve informacije možete naći na sajtu https://docek.net/7527/

Svoje ulaznice potražite na vreme putem http://www.gigstix.com/docek7527!

Povezano

Sve vesti