Napustio seriju: Može li Šerlok bez Votsona? (ANKETA)

Autor:

Snima se peta sezona serije "Šerlok Holms"! Šerlok se vraća, Votsona smo iselili iz Bejker strita!

6
A- A A+
šerlok holms,benedikt kamberbač Foto: Giphy

Fanovi junaka iz pera Artura Konana Dojla, ukoliko ste se ikada pitali kako bi izgledali Šerlok i Votson u 21. veku, dobili ste odgovor kada ste pogledali prvu epizodu prve (od ukupno četiri) sezone serije s Benediktom Kamberbačem i Martinom Frimenom u glavnim ulogama - FANTASTIČNO!

Serija je oduševila, stari slučajevi ispričani su na novi način, Morijarti je bio jeziviji nego ikad, a onda smo jednog dana na ekranu pročitali "The End". To je to.

"Bolje bi vam bilo..."

Martin Frimen je odleteo u Vakandu, Kamberbač u pitaj boga koju dimenziju kao Doktor Strejndž, na kraju se i "raspršio", a tvorci serije "Šerlok" su ćutali.

Glumci su pričali, ali onako, izokola... Pre godinu dana je Benedikt Kamberbač u jednom intervjuu rekao da bi snimio novu sezonu "Šerloka", a Martin Frimen je rekao "dosta". Pritom malo i uvredio gledaoce da su dosadili s očekivanjima i pitanjima "kada će nove epizode".

Šta je rekao "Votson"?

"Ne pričamo puno o snimanju pete sezone. Jednostavno dosadilo je. Ne Šerlok i Votson, već pritisak koji ekipa konstantno oseća, a tiče se očekivanja gledalaca. Da budemo iskreni, četvrta sezona nije ispunila očekivanja gledalaca u tolikoj meri jer je to nemoguće! Serija je postala takva zver, od samog početka, a kada tako počnete, teško je nastaviti. 'Šerlok' je postao mini 'Bitls'. Očekivanja ljudi više nisu zanimljiva - to nije ono 'kada ćete' već 'bolje bi vam bilo da snimite je*enu petu sezonu, jer ako je ne snimite onda ste si*e", rekao je Frimen prošle godine.

E, pa da mu ne bismo dosađivali nećemo pitati, jer su tvorci serije sami rekli - "SNIMAĆE SE".

Ako ste očekivali neke važne informacije o novim slučajevima, nećete ih dobiti, ali dobićete ovo - Votson se NE VRAĆA!


Kreator Stiven Mofat otkrio je da je teško raditi na novoj sezoni zbog brojnih projekata na kojima ekipa radi - Benediktov "Brexit", potom njegov angažman na seriji "Drakula", ali da iako nije poznat datum početka snimanja, sigurno je da ćemo gledati petu sezonu. Ono o čemu nije želeo da priča, ali se uveliko šuška, je činjenica da je Martin Frimen, koji igra doktora Džona Votsona odbio da snima nove epizode. Kreatori sada imaju problem da li da njegov lik jednostavno izbace iz serije ili dovedu novog glumca koji će igrati Šerlokovog saradnika.

Povezano

Sve vesti