Isprobajte slatko-slane keksiće!
Sastojci:
Jedna šolja običnog brašna
Jedna šolja integralnog pšeničnog brašna
Četiri kašičice praška za pecivo
¼ kašičice soli
¼ kašičice bibera
25 grama parmezana, fino izrendanog
60 grama putera
Šolja odleđenih i oceđenih malina
Šolja mleka
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U pleh stavite papir za pečenje.
U većoj činiji, pomešajte brašno, prašak za pecivo, so i biber, dodajte parmezan i dobro promešajte. Dodajte puter, umesite testo, da dodajte i maline i mleko. Mesite dok se ne sjedini, pa na dasci posutoj brašnom razvucite u testo debljine oko dva centimetra.
Modlom izvucite keksiće i pecite petnaestak, 20 minuta, ili dok ne porumene.
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Pretučena Sloboda Mićalović: Poznata glumica se nalazi u Urgentnom centru