Detalji brutalnog ubistva u Smederevu

Autor:

Supružnici iz okoline Smedereva su osumnjičeni da su lopatom nasmrt pretukli gastarbajtera M.F. (52) iz Kuršumlije, a zatim raskomadali njegovo telo i bacili ga u kanal kod Železare.

4
A- A A+

Ilustracija Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Oni su uhapšeni prošlog petka.

Sumnja se da je uhapšena žena uoči Nove godine preko Facebooka namamila M.F. u iznajmljeni stan u Smederevu, gde ga je izmasakrirao njen suprug. Žena je, inače, odmah posle hapšenja priznala da je učestvovala u ubistvu nesrećnog čoveka, dok je suprug sve negirao.

List "Informer” saznaje od izvora iz istrage da je M.F. 22. decembra krenuo iz Kuršumlije za Švajcarsku, gde ima restoran,. Od tada mu se izgubio svaki trag, a porodica je 24.decembra prijavila policiji nestanak.

"Beli kombi folksvagen u vlasništvu M.F. je tri dana kasnije pronađen u blizini fudbalskog stadiona u Požarevcu. Ključ je bio u kontakt bravi, a njegova dokumenta su nađena u blizini kombija”, rekao je izvor lista.

Horor u Smederevu: Raskomadan muškarac!?

Policija je potom u razgovoru sa rođacima pokojnog M.F. saznala da se on preko Facebooka dopisivao sa jednom devojkom, kojoj je obećao da će je povesti u svoj restoran u Švajcarskoj, gde je ona navodno trebalo da peva.

"Otkriveno je da se devojka dopisivala sa M.F. sa lažnog profila. Ispostavilo se da je ona namamila M.F. da se nađu u Smederevu, u iznajmljenom stanu u Ulici Nikole Tesle, gde mu je po svemu sudeći napravila "sačekušu" sa svojim mužem”, objasnio je sagovornik "Informera."

Kako je utvrđeno dosadašnjom istragom muškarac osumnjičen za ubistvo je lopatom za sneg smrskao glavu M.F., a zatim je isekao njegovo telo i umotao ga u tepih. Potom je odvezao kombi M.F.-a u Požarevac i ostavio ga tamo.

Nakon dva dana osumnjičeni je delove tela stavio u gepek iznajmljene "opel insignije", odvezao se do kanala Crvene vode u blizini Železare i bacio ih u vodu, a tepih je zapalio.

"Tokom istrage pronađena je lopata na kojoj su bili tragovi krvi M.F., kao i delovi delimično izgorelog tepiha. Na svim predmetima su bili biološki tragovi žrtve i osumnjičenih. U međuvremenu, 4.januara ronioci Žandarmerije su pronašli u kanalu delove tela, a osumnjičeni supružnici su uhapšeni", naveo je izvor.

Povezano

Sve vesti