"Oprostite mi moju ružnu prošlost"

Autor:

Izvinjenje Lady Gage zbog saradnje s pevačem optuženim za seksualno zlostavljanje devojaka

"Oprostite mi moju ružnu prošlost" Foto: Guliver/Getty/

O pevaču R Keliju možda znate taman toliko da iza sebe ima hit "I believe I can fly" i da je bio na sudu zbog seksa s četrnaestogodišnjakinjom - i to je dovoljno.

"Šta podrazumevate pod 'tinejdžerkama'?"

Na američkoj televiziji je nedavno emitovana dokumentarna serija koja se bavi "likom i delom" nekada popularnog pevača, za kojeg godinama unazad kruže glasine da je vođa sopstvenog seks kulta i da u kući drži nekoliko "robinja".

Iako su mediji nebrojano puta pisali o ovome, tek je serija uspela da prodrma javnost, nakon čega se oglasila pevačica Lady Gaga, koja je pre šest godina snimila duetsku pesmu s pevačem "Do wht you want with my body".

Sada žali.

"Glasine koje sam čula o R Keliju su užasne i bez ikakvog opravdanja. Stojim iza žena koje su govorile u dokumentarcu, verujem im sto odsto, znam da pate  da ih boli i želim da se njihovi glasovi čuju, a ono što one pričaju shvati ozbiljno. I sama žrtvva seksualnog zlostavljanja, snimila sam video i pesmu s njim tokom mračnog perioda mog života. Namera mi je bila da snimim nešto provokativno jer sam bila ljuta i jer još nisam obradila traumu koja se meni dogodila. Bila sam mlada i glupa", napisala je Gaga i dodala da će zbog žena koja su pretrpele zlostavljanje skinuti duetsku pesmu s R Kelijem sa striming servisa.

Povezano

Sve vesti