Zasedao GO SNS-a, bez odluke o izborima

Autor:

Vladajuća Srpska napredna stranka imala je večeras sednicu proširenog Glavnog odbora, na kojoj nije donesena odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Razgovaralo se o poseti predsednika Putina i ekonomiji.

176
A- A A+
vučić sns Foto: Tanjug/Sava Radovanović Ilustracija

Potpredsednik SNS i ministar policije, Nebojša Stefanović, kaže da se na sednici proširenog Glavnog odbora stranke večeras razgovaralo o različitim temama koje su značajne za naše građane i za to kako da unapredimo ekonomiju, ali i kako da sačuvamo mir i sigurnost, te da je bilo reči i o izborima.

Kako je naveo, sednici je prisustvovalo i više od tri hiljade ljudi iz stranke iz cele Srbije, koje je, dodao je, interesovalo šta će stranka i država preduzeti da se bolje živi, a koji su takođe, primetio je, bili veoma zadovoljni što mogu da pitaju predsednika sve što ih interesuje.

Vučić u SNS: Spremite se za tešku borbu (FOTO,VIDEO)

"Važno je da je predsednik predstavio plan o tome šta planiramo da uradimo, kako da dovedemo još investirora u zemlju, koju ćemo novu fabriku da otvorimo, šta je važno u pogledu stabilnosti i šta je potrebno da mi uradimo. I, naravno, kako SNS nije samozadovoljna stranka, potrebno je još više da radimo i da budemo uporniji u ostvarivanju ciljeva koje smo postavili", rekao je Stefanović za Prvu TV.

Upitan da li je bilo reči o eventualnim vanrednim izborima, Stefanović je rekao da o svemu treba da se razmisli i da treba gledati šire interese, a ne samo stranke.

Vučić: Mislim da na izbore možemo da idemo!

"Mi smo uvek spremni za izbore, ali je pitanje da li je to u ovom trenutku dobro za Srbiju", rekao je Stefanović, dodajući da trenutno obilaze stranačke odbore po Srbiji, a da će kad budu imali konkretno mišljenje i saznanje o tome šta je najbolje za Srbiju, obavestiti o tome javnost.

"Želimo da u razgovoru s narodom da dođemo do najvažnijih stvari", poručio je Stefanović.

Govoreći o predstojećoj poseti ruskog predsednik Vladimira Putina, koji u Beograd dolazi 17. januara, Stefanović je rekao da smo za taj doček spremni, a da je policija spremna da pruži punu sigurnost svim građanima koji budu išli ka hramu Svetog Save, gde će biti organizovan veliki "narodni doček".

"Potpuno smo spremni da bezbednosno zaštitimo svakog našeg građanina, kao inašeg gosta", rekao je Stefanović, napominjući da je značaja te posete izuzetan, da je to uvek tako kad je reč o najznačajnijim političarima i državnicima koji nam iz sveta dolaze, te da je uveren da će i ta poseta značajno doprineti proširenju međusbonih odnosa dve zemlje, posebno na polju ekonomske saradnje.

Povezano

Sve vesti