"Kad se razboleo, ja sam ga lečila"

Autor:

Nakon objave o razvodu, pevačica se u emisiji prisetila kako je upoznala muža...

"Kad se razboleo, ja sam ga lečila" Foto: MN Press, MONDO/Stefan Stojanović

Nedavno je odjeknula vest da se nakon deset godina braka razvode pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen. Njih dvoje su potom izdali zvanično saopštenje za javnost kojim su zatražili razumevanje za njih u ovom teškom trenutku.

"Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku, molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitavati naše kćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju," saopštio je par. 

Razlog njihovog razlaza to što već dve godine žive odvojeno - Nikola radi u Moskvi, dok Ana živi sa ćerkama u Srbiji, pa je presudila razdvojenost, što je vaterpolista i potvrdio.

"Emocije i dalje postoje i sa moje i sa njene strane. Ali, razdvojenost je uticala na naš brak, pa smo zajedno odlučili da se razvedemo. Seli smo, razgovarali i rešili da je najbolje da stavimo tačku na naš brak", rekao je Rađen nedavno za "Informer".

Sada je, gostujući u emisji "Magazin In", Ana ispričala kako je upoznala Nikolu.

"Skroz, ispolivala sam ga celog. Prišla sam mu otpozadi, uzela flašicu vode i polila ga. On se okrenuo, kao ne vidi me, ja ponovo, dok me nije video. Ja kao: 'Jao, izvini, slučajno'. Šta slučajno, dva, tri puta sam ga polila. Tako smo krenuli da pričamo, razmenili telefone, dopisivali se, šetali smo oko Ade, bio januar, onda se on razboleo, ja ga lečila posle", otkrila je pevačica.

Ana i Nikola venčali su se pre deset godina, i imaju kćerke Ninu i Teu. Par je tokom braka preživeo i "aferu" sa kokainom, kada je Rađen dobio zabranu bavljenja sportom, i brojne tračeve o navodnoj preljubi.

Povezano

Sve vesti