Vesić na Kosovu, delio deci paketiće

Autor:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je danas opštinu Leposavić na Kosovu i Metohiji, gde je mališanima u predškolskoj ustanovi "Naša radost" podelio paketiće.

50
A- A A+
goran vesić, beer fest kzn, Foto: Mondo/Stefan StojanovićKako je rekao, Beograd možda jeste kilometarski daleko, ali je glavni grad svih Srba bilo gde da žive.

"Beograd je mesto gde je naš predsednik, naša vlada i vojska i odakle mi pokušavamo da uradimo ono što je dobro za naš narod. Grad Beograd je uz Srbe koji žive na KiM jer želimo da pokažemo da u ovim teškim trenucima zaista hoćemo da budemo tu za vas i da vam pomognemo da preživimo iskušenja u kojima se nalazimo", rekao je Vesić.

Beograd kao glavni i najveći grad u Srbiji ima, kaže Vesić, obavezu da pomaže srpski narod gde god se on nalazi.

"Danas smo ovde u Leposaviću, sutra ćemo biti u nekom drugom mestu, ali želim da znate da ćemo uvek biti uz vas i da ćete to već videti ove godine tako što ćemo ovde uraditi neke lepe projekte koji će vam omogućiti da živite bolje", istakao je Vesić.

Osim poklona, za mališane je održana i interaktivna predstava "Novogodišnja bajka" u kojoj je učestvovao poznati glumac Svetislav Bule Goncić.

Povezano

Sve vesti