HOROSKOP

Dnevni horoskop za 14. 1. 2019.

Dnevni horoskop za 14. 1. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas ste veoma napeti. Imate višak energije. Posvetite se malo više organizaciji obaveza.

Bik

Moguć je flert sa osobom koja Vam se neko vreme dopada, kao i novo poznanstvo preko prijatelja. Danas niste baš raspoloženi i sve obaveze bi trebalo da privedete kraju.

Blizanci

Ne zapostavljajte društveni život zbog obaveza na poslu. Organizujte se, da ne biste bili pod stresom. Možda ćete biti napeti jer previše stvari treba da završite, a premalo je vremena.

Rak

Moguće su rasprave sa partnerom. Možete opet sarađivati sa osobom sa kojom ste odavno radili. Bitno je da budete ambiciozni jer se ambicioznost ceni.

Lav

Iskoristite šansu za napredak. Ne obraćajte pažnju previše na mišljenje drugih ljudi. Previše obaveza Vas može opteretiti danas.

Devica

Moguć je kraći poslovni put. Jako Vam je važan društveni život, pa nađite bar malo vremena za drage ljude.

Vaga

Danas je dobar dan za uvođenje promena u radu. Pozitivni ste i odlično raspoloženi. Drugi ljudi mogu biti od pomoći na poslu.

Škorpija

Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o tuđem mišljenju, gledajte malo više sebe. Imajte strpljenja za osobu do koje Vam je stalo.

Strelac

Spremni ste za nove obaveze. Nemojte odrađivati posao, budite temeljni. Pomalo ste osetljivi i nervozni.

Jarac

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Imajte strpljenja za druge ljude. Odradite sve ono što je neodložno. Pazite da sve bude u roku.

Vodolija

Pomalo ste neraspoloženi i ne osećate se baš najbolje. Potrudite se da ugodite sebi i da se ne preforsirate. Danas je dan za završavanje, a ne za započinjanje obaveza.

Ribe

Komunikativni ste. Imate potrebu za druženjem. Ne nervirajte se oko posla, nego pokušajte da se rasteretite. Razmislite o relaksaciji i o tome kako da provedete slobodno vreme kvalitetnije.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi: