mondo.rs

Stiv Ker o Dončiću: Ma kakav ruki?

Autor:

"On je već Ol star igrač", dodaje trener Golden Stejta.

Stiv Ker o Dončiću: Ma kakav ruki? Foto: AP Photo/Jim Cowsert

Nije da nije bilo skeptika!

Luka Dončić je dominirao Evropom, pobrao gotovo sva individualna priznanja, okitio se titulom šampiona "starog kontinenta" sa reprezentacijom Slovenije i Real Madridom, a potom otišao na draft na kome, uprkos svemu tome, nije bio 1. pik.

VREME JE DA I BARKLI PRIZNA: OVO JE DOBA LUKE DONČIĆA!

Dalas ga je izabrao "preko" Atlante (direktan trejd za Treja Janga), a već u prva tri meseca NBA karijere pokazao je da su sumnje u njega bile neopravdane...

Koliko se dopao tamošnoj publici najbolje govori podatak da je već sada dobio ogroman broj glasova za učešće na Ol staru, ali možda još i više to da je lopta u njegovim rukama kada se "lomi" utakmica - već je lider Dalasa.

To nije promaklo ni treneru Voriorsa koji ga mnogo ceni.

"Ruki? On uopšte ne deluje kao ruki...", kazao je Stiv Ker.

"Nisam znao mnogo o njemu. Nisam ga gledao pre nego što smo igrali protiv Maveriksa, čak ni na TV, ali vidi se da ima više samopouzdanja nego što biste očekivali od nekoga u njegovim cipelama - igrač koji dolazi iz druge zemlje i ima samo 19 godina".

U prvom meču protiv Golden Stejta je ubacio 24 poena i imao devet skokova, uz ključan koš za pobedu, dok je u drugom susretu, u porazu Mavsa, bio "ograničen" na 19 poena.

"On je neverovatan igrač. Mislim da je već Ol star kvalitet. Ne znam šta će reći glasovi, ali on je za mene Ol star košarkaš", dodao je Ker o zvezdi iz Slovenije.

NAJBOLJA PARTIJA DO SADA: LUKA DONČIĆ JE SPEKTAKULARAN!

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.