Troje mladih poginulo u udesima u Laktašima

Autor:

Tri osobe su poginule, a tri povređene u dve saobraćajne nesreće koje su se rano jutros dogodile na području opštine Laktaši, potvrđeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Prva saobraćajna nesreća se dogodila u 2.30 časova u mestu Mahovljani kada je "golf pet" skliznuo sa saobaćajnice. Poginula su dva lica koja su se nalazila u automobilu, a dva su povređena, od kojih jedno teže.

U banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu su naveli da su u ovoj saobraćajnoj nesreći poginuli Bojan Vuković (22) iz Aleksandrovca i maloletno lice čiji su inicijali A.K.

Druga saobraćajna nesreća dogodila se u mestu Jakupovci u 2.50 časova kada je automobil "pežo 206" skliznuo sa saobraćajnice. Poginuo je suvozač Marko Stojanović Ivekić (23), a vozač je povređen.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je obdukciju tela i naložio preduzimanje svih potrebnih radnji i mera kako bi bile utvrđene okolnosti zbog kojih su se dogodile ove saobraćajne nesreće.

Povezano

Sve vesti