Novi Pazar: Hapšenje, osumnjičen za terorizam!

Autor:

Armin A. iz Novog Pazara uhapšen zbog sumnje da je povezan s terorističkim organizacijama. Nađen materijal za pravljenje eksploziva i zastave ISIS-a....

3
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar i Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili su u Novom Pazaru Armina A. (21), za koga se sumnja da je povezan sa terorističim organizacijama.

Kod njega je, javlja portal Indeksonline.rs, pronađena vazdušna puška sa optičkim nišanom, ali i hemikalije za pravljenje eksploziva, satovi koji se mogu iskoristiti za daljinsku aktivaciju istog, specijalni telefoni, žice i naprava za daljinsku aktivaciju eksploziva.

Prilikom hapšenja u novopazarskom naselju Potok, kod Armina A. su pronađene i zastave tzv. Islamske države, kao i propagandni materijal i literatura te terorističke organizacije.

Mladić iz Novog Pazara je priveden u ranim jutarnjim časovima i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

ISIS pozvao na likvidaciju Zukorlića

Povezano

Sve vesti