Mediji bruje: Karleušine gole fotke

Autor:

Mediji u Srbiji i u regionu objavili fotografije obnažene Jelene Karleuše koje je navodno slala drugom muškarcu. Karleuša - "fotomontaža"!

18
A- A A+
karleuša, jelena karleuša Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Jelena Karleuša i Duško Tošić su pre nekoliko dana odlučno negirali da im je brak u krizi i da se razvode, a povod su bili tekstovi u domaćoj štampi da je pevačica bila neverna svom suprugu.

Navodno, pisali su tabloidi, Karleuša je "spletkarila" sa drugim fudbalerom Ognjenom Vranješom, a Duško Tošić je za to saznao pa je potom, navodno, oduzeo supruzi telefon. Međutim, Tošić i Karleuša su potom na svojim društvenim mrežama negirali takve navode, smatrajući to napadom na njih i njihovu porodicu.

"Želim dug život našim neprijateljima", napisao je Tošić, dok je Karleuša dodala: "Sa našim brakom je sve OK".

Međutim, "Kurir", "Informer", "Alo", kao i pojedini mediji u regionu (pre svega u Bosni i Hercegovini), danas su plasirali eksplicitne fotografije Karleuše koje je, navodno, slala Vranješu, a pojavio se i raniji video iz Atine gde se u jednom trenutku u društvu Karleuše vidi i Vranješ, inače fudbaler iz Bosne i Hercegovine, koji sada igra u belgijskom Anderlehtu.

Ne zna se kad je video napravljen, ali je jasno da je reč o letnjem dobu.

Fotografije i snimak najpre su se pojavili na Twitter nalogu pod nazivom "Istina o Karleuši".

Pojedini mediji su prethodnih dana pisali i da je Vranješ, navodno, potrošio čak 20.000 evra tokom njenog nastupa u Diseldorfu sredinom novembra, kako bi je impresionirao.

Vranješ je zbog cele ove afere izbrisan iz planova za reprezentaciju BiH, a njegovo ponašanje osudio je čak i Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.

Jelena Karleuša je prethodnih dana poručila da će tužiti svaki medij (a pojedine već jeste) koji su pisali "najgnusnije laži o njoj i njenoj porodici".

Po objavljivanju fotografija, napisala je na društvenim mrežama da na većini fotografija nije ona, a da su neke ukradene iz njenog telefona.

"Ovo su montaže koje svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Na većini fotografija nisam uopšte ja, ali neke su ukradene iz mog telefona, a zatim dorađene kako bi se naudilo meni i mojoj porodici," napisala je Karleuša.

Karleuša za MONDO: Ja ću da pričam šta hoću (VIDEO)

MONDO TV INTERVJU: JELENA KARLEUŠA

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti