Braća "večitih" žrtve pljačke

Autor:

Neprijatnost u Mančesteru...

0
A- A A+
Foto: Guliver/Getty images/Christopher Furlong/ilustracija

Mančester junajted i Liverpul su kroz istoriju najveći rivali u Engleskoj - barem kada je u pitanju broj osvojenih trofeja i ugled klubova - ali to ne smeta njihovim fudbalerima da se privatno druže.

Markus Rašford iz Junajteda i Trent Aleksander-Arnold su toliko dobri prijatelji da se čak i njihova braća druže. A, prilikom izlaska u subotu, Dejn Rašford i Tajler Aleksander-Arnold bili su žrtve oružane pljačke restorana!

Incident se dogodio u "Litlrok kafeu" (Littlerock cafe) u Mančesteru, kada su trojica muškaraca upali u restoran preteći gostima i zaposlenima pištoljem, mačetom i bejzbol palicom.

Nekoliko osoba je lakše povređeno, saopštila je policija, a razbojnici su pobegli koristeći dva automobila, od kojih je jedan kasnije pronađen. Policija je, takođe, saopštila da je privela šest osoba pod sumnjom da su umešane u ovu pljačku. Reč je o muškarcima starosti 18, 19, 23, 58 godina, kao i dvojici 17-godišnjaka.

Pljačkaši su po ulasku u restoran pretili prisutnima i od gostiju, između ostalog, uzeli i ključeve od kola. Mesto zločina naputili su upravo u automobilima koji su pripadali žrtvama - BMW 3 i Rendž Roveru, koji je kasnije pronađen.

Nije poznato da li su braća poznatih fudbalera pretrpeli povrede.

BONUS VIDEO (Mondo na Enfildu):

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Povezano

Sve vesti