mondo.rs

Izvukle smo unuku iz sekte!

Autor:

Princeza Jelisaveta o stravičnoj sekti čiji je član bila njena kćerka, osnivač - silovatelj koji je žigosao svoje žrtve!

Izvukle smo unuku iz sekte! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Indija Oksenberg, kćerka Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, nakon sedam godina izvučena je iz pakla sekte "NXIVM".

Drama oko njenog povratka u "stvaran svet" trajala je duže od godinu dana, a njene majka i baka upozoravale su javnost na stravični kult u koji je Indija upala.

Pripadnici sekte "NXIVM" bili su primoravani na intimne odnose i težak fizički rad, uskraćivana im je hrana i druge osnovne životne potrebe, a vlasnik i njegova "desna ruka" su ih i žigosali.

Vođa ove sekte, Kit Ranijer, nalazi se u zatvoru i optužen je za trgovinu ljudima i prisiljavanje devojaka da budu seksualne robinje u poslednjih 20 godina.

Glumica Alison Mek uhapšena je zajedno sa Ranijerom, a u Meksiku su boravili otkad je preptrošle godine jedna od njihovih žrtava ispričala šta se dešava u tom kultu. Ona se takođe tereti za trgovinu belim robljem.

"Ona je sada dobro i počinje novi život. Zdrava je, srećna i svesna svega što se desilo. Presrećna sam što smo se izborile da je vratimo na pravi put, bio je to veliki teret i za mene, i za moju kćerku," rekla je princeza Jelisaveta Karađorđević za "Kurir".

Ranijerovi advokati su u decembru pred sudom nazvali njegov kult "prelepom humanitarnom organizacijom, čiji je cilj globalno širenje mira".

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.