Evo šta će jesti Putin u Beogradu

Autor:

Predsednik Rusije Vladimir Putin dolazi u posetu Srbiji 17. januara, a evo kako će biti ugošćen.

Evo šta će jesti Putin u Beogradu Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin, Poo Vladimir Putin

Prema saznanjima lista "Alo", predsednik Rusije biće ugošćen domaćinski srpskim specijalitetima i vinima, ali i jedno jelo se posebno sprema u njegovu čast.

Vladimiru Putinu domaćin u Srbiji biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a pored toga što će se sastati 15. put, šef države prirediće i lepu gozbu za šefa Kremlja.

"Na meniju ispred Putina biće tradicionalna srpska jela i vina kao što su sarme, pite, ajvar, ljutenica i mnoga druga jela. Baš kao što na srpskim slavama izgleda trpeza, biće to slučaj i sada. Pred šefa Kremlja biće iznesena najkvalitetnija srpska vina, ali i jela. Želja je da se tradicija Srbije na najbolji način predstavi Rusiji", otkriva dobro obavešten sagovornik iz protokola.

Prema njegovim rečima, jedno jelo biće specijalno spremano za Putina.

"Vladimir Putin obožava smuđa i on će biti specijalno spreman baš po volji predsednika Rusije", otkriva nam naš sagovornik.

Podsetimo, u Beograd je već došlo oko 250 ruskih specijalaca koji spremaju "teren" za posetu Vladimira Putina Srbiji i ništa se ne prepušta slučaju.

Kako je planirano predsednik Rusije Vladimir Putin obratiće se i uživo srpskom narodu, a to će najverovatnije uraditi ispred Hrama Svetog Save koji će obići. Poseta Hramu nije čudna, ako se zna da su Moskva, a i lično Vladimir Putin, odvojili mnoga sredstva za uređenje.

Povezano

Sve vesti