Karleuša na sajtu za odrasle (FOTO, VIDEO)

Autor:

Snimci i fotke koje su danas preplavile naslovne strane domaće štampe, završile na sajtu Pornhub

Karleuša na sajtu za odrasle (FOTO, VIDEO) Foto: M. M./ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša našla se u centru skandala nakon optužbi da je slala eksplicitne slike i snimke fudbaleru Ognjenu Vranješu

Karleuša je demantovala da se na škakljivim slikama nalazi ona, odnosno da je u pitanju fotomontaža i poručila fudbaleru da će raskrinkati njegove laži (dobro, nije birala reči...), a za to vreme PornHub "prikuplja materijal"...

"Crve, nećeš fudbal zaigrati više"

Na najpopularnijem sajtu industrije zabave za odrasle našao se i klip Jelene Karleuše u krevetu, u trajanju od 28 sekundi.

Šta je Karleuša poručila Vranješu?

"Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i štagod ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš štagod hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak, ni porodicu. A tako si silno, crve, to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Al, kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo!!! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom - džabe ti je"

Ovo nije prvi Jelenin klip na ovom sajtu - krajem prošle godine su na PornHubu završile i Jelena i Dara Bubamara zbog klipa "Galama".

Podsetite se MONDO priloga s Jelenom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti