OVO JE KRAJ: "Neka gleda Srbija" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pevačica Jelena Karleuša o medijima koji su "zarad tiraža rešili da je ubiju" - "više se neću oglašavati"

OVO JE KRAJ: "Neka gleda Srbija" (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ, Duško Tošić.

"Crve, nećeš fudbal zaigrati više"

Ova tri imena "ne silaze" s naslovnih strana danima unazad, sve zbog slika gole Jelene Karleuše (za koje pevačica kaže da su fotomontaža), koje je navodno slala fudbaleru Anderlehta Ognjenu Vranješu.

Pevačica se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama i poručila da fudbaler laže, da mu nije slala eksplicitne fotografije, da se na slikama ne nalazi ona, da je u pitanju fotomontaža... ali dok ona piše, mediji pronalaze "nove poruke" koje je navodno razmenila s kolegom svog supruga i pripremaju nove naslovnice, poput onih koje su danas osvanule na štandovima širom Srbije i šokirale javnost.

Šta kaže Tošić?

Na naslovnicama smo videli sporne, eksplicitne fotke o kojima priča Jelena Karleuša, a i sutra ćemo...

Jelena je od kolega, prijatelja, čak i "neprijatelja" poput Seke Aleksić dobila samo reči podrške, ali čini se da je prvi put od kako pamtimo "mala od skandala" digla ruke.

Karleuša na sajtu za odrasle

Jelena se nalazi u Kini, kod supruga Duška Tošića, odakle je tvitovala i tražila pomoć predsednika da "joj pomogne i zaustavi ovo ludilo, ako ne zbog nje, ono zbog supruga, dece, bolesne majke", a onda se obratila pratiocima i Srbiji.

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.".

Jelena je dodala i: "Imam veliki ružan ožiljak od tri carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mlađa ćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je poslednji put da sam se oglasila. Zbogom".

Podsetite se MONDO priloga s Jelenom:

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti