Poljubac u emisiji! (FOTO, VIDEO)

Autor:

I to smo dočekali! Doduše poljubila se s koleginicom...

Poljubac u emisiji! (FOTO, VIDEO) Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pevačica Milica Pavlović je jedna od najatraktivnijih pevačica na estradi i upravo zbog te činjenice javnost se "čudi" što nema dečka.

Znate da je dala nebrojeno izjava na ovu temu, otkrila da čeka ljubav, ali da joj momci ne prilaze... a sada u emisiji Ognjena Amidžića otkrila u čemu je problem, ali i pokazala kako se ljubi!

"Meni je najlakše da se slikam s drugarom i da misle da imam dečka, ali ja sam takva da volim da moj rad govori za mene. Tako funkcionišem već šest godina i mislim da je to dobro", rekla je Milica, na šta joj je voditelj rekao da upravo zbog posla nema vremena da nađe dečka. "Jedino da upoznaš nekoga dok snimaš spotove", rekao je on, na šta je Milica rekla: "Kad biste vi znali koliko sam ja sramežljiva kada snimam spot, a muškarci su tu. Svi vrište od smeha kada me vide kako crvenim pored njih. Skoro sam se slikala sa Sašom Kovačevićem i htela sam da se onesvestim", priznala je lepa pevačica.

Ipak, u toku emisije je otpevala novu pesmu s koleginicom i "atrakcijom" ovogodišnjeg Sajma knjiga Kijom Kockar, s kojom se na kraju pesme i poljubila u usta!

"I kako se ljubi Milica Pavlović", pitao je iznenađeni voditelj Kiju, na šta je ova odgovorila "Meni je bilo lepo, baš sam je pitala zašto je tako kratko trajalo!"

Podsetite se MONDO priloga s Milicom Pavlović:

Izvor: MONDO TV

Povezano

Sve vesti