Ovo je "Poslednji Srbin u Hrvatskoj!" (VIDEO)

Autor:

Pogledajte trejler domaće zombi komedije u kojoj ćete videti i Sergeja Trifunovića i Severinu Vučković!

Ovo je "Poslednji Srbin u Hrvatskoj!" (VIDEO) Foto: MONDO, Stefan Stojanović

Domaća publika imaće priliku da od 7. marta širom Srbije pogleda komediju "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", snimljenog u srpsko-hrvatskoj produkciji.

Ovo je prvi dugometražni film reditelja i scenariste Predraga Ličine koji je, poigravajući se sa skoro svim filmskim žanrovima od horora, komedije do romanse i naučne fantastike pa čak i sa elementima vesterna, napravio jednu takozvanu zombi komediju.

Igor i Seve snimili film!

U budućnosti, nakon bankrota Hrvatske, stanovništvo se suočava sa velikim klasnim razlikama. Mala grupa bogatih postala je još bogatija, a siromašni su još siromašniji. U  vremenima u kojima je voda dragocenija od nafte, moćnici ne prezaju ni od čega kako bi je se domogli i spremni su da ubace i zombi-virus u nju!

U centru priče je zagrebački bonvivan Mića (Krešimir Mikić) čija se svakodnevica odvija između salona za masažu, restorana i bioskopa u kojem redovno prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović). Zombi-epidemija zateći će ga potpuno nespremnog, ali praćen svojom filmskom heroinom on se probija kroz svet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživeti!

Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube/MegaComFilm

Pored Hristine Popović i hrvatskog glumca Krešimira Mikića, publika će imati priliku da na velikom platnu vidi i Sergeja Trifunovića, Tihanu Lazović, Dadu Ćosića, Bojana Navojeca, Renea Bitorajca i druge. Jedna od uloga poverena je i popularnoj hrvatskoj pevačici Severini.

Povezano

Sve vesti